αρχική
  ιατρείο
  υπηρεσίες
  επικοινωνία
  συμβουλές
  συχνές ερωτήσεις
  νέα
  τιμές υπηρεσιών
  σύνδεσμοι

 

 

Τιμές υπηρεσιών

Στο οδοντιατρείο Dental Care 4 U, θα σας περιγράψουμε το πιθανό κόστος για κάθε θεραπεία που μπορεί να χρειαστείτε.

Οι σωστές αρχές κι αξίες, είναι για εμάς οδηγός όπως είναι και για κάθε άλλο ιατρικό κλάδο. Εφ' όσον τα έξοδα θεραπείας δεν καλύπτονται από κάποιο ταμείο, επιθυμία μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εσάς και να φύγετε από εδώ ικανοποιημένοι τόσο πρακτικά όσο και οικονομικά.

Το να φροντίζετε την υγεία των δοντιών και των ούλων σας είναι πολύ σημαντικό. Για να πετύχουμε αυτή την καλή υγιεινή του στόματός σας, θα πρέπει να επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας κάθε 6 μήνες (για μερικούς ασθενείς είναι 12 μήνες το όριο). Ασθενείς με προδιάθεση σε ασθένειες ούλων θα πρέπει να κάνουν τακτικά καθαρισμό (κάθε 3 μήνες περίπου). Μιλήστε ανοιχτά στον οδοντίατρό σας κι αυτός θα σας προτείνει το πιο ωφέλιμο για εσάς και την στοματική σας υγεία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι για περίπλοκες περιπτώσεις το κόστος ποικίλλει και μπορεί να διαφέρει αναλόγως την πολυπλοκότητα της κάθε περίπτωσης. Να είστε όμως βέβαιοι ότι θα ενημερωθείτε πριν την έναρξη της αποθεραπείας κι αφού συμφωνήσουμε από κοινού και βεβαιωθούμε ότι είστε ικανοποιημένοι.

Σας παρακαλούμε θερμά να πληρώνετε για τη θεραπεία σας όταν τη λαμβάνετε διότι συνήθως μέρος της θεραπείας είναι δουλειά οδοντοτεχνιτών-εξωτερικών συνεργατών και πρέπει να πληρώνονται εγκαίρως.

 

 

 

created by www.nuntiusweb.gr